telefoon.png  010 - 227 14 02

Coaching in Rotterdam en Capelle a/d IJssel

 
 
 

Coaching

In mijn praktijk kun je terecht voor coachingvragen over je persoonlijke ontwikkeling zowel op gebied van je loopbaan als privé.

Coachingvragen waar je aan kunt denken zijn:


Het eerste gesprek is voornamelijk belangrijk voor jezelf om te ervaren of je hier op je plek bent met jouw vraag. Tijdens dit gesprek gaan we je hulpvraag  bespreken, om zo tot  een duidelijke doelstelling te komen, waar je hier aan wilt werken. Aan het einde van dit gesprek geef ik mijn visie over jouw vraag en breng ik een advies uit.

Vanuit mijn achtergrond als Gestalttherapeut werk ik met het doel een bewustwordingsproces op gang te brengen. Dit doe ik door heldere feedback te geven, je een spiegel voor te houden en je ervaringsgerichte oefeningen aan te bieden.   
Verder is mijn ervaring dat er soms een verdieping nodig is om te komen tot de oorzaak van je problemen. De verdieping bestaat dan uit stilstaan bij eerder opgedane ervaringen waardoor je je in het hier en nu geblokkeerd kunt voelen. Hier ligt ook de scheidslijn tussen therapie en coaching. Waar coaching zich richt op het behalen van een doel via een vooral praktische weg, ben je in therapie meer bezig met eerdere ervaringen die je in het hier en nu belemmeren.

Ook geef ik huiswerkopdrachten mee om nieuwe inzichten en gedrag in de praktijk toe te passen. De opdrachten zijn altijd gericht op het bereiken van jouw persoonlijke en werkgerelateerde doelen.

Vaak wordt een coachingtraject vergoed door de werkgever. De ervaring leert namelijk dat persoonlijke ontwikkeling preventief kan werken om ziekteverzuim te beperken of te voorkomen. 

 

Praktijk voor Gestalttherapie Kim Boersema

Praktijkadres Rotterdam
A - Kleiweg 206b
      3051 SL Rotterdam

Praktijkadres Capelle a/d IJssel
A - Filosofentuin 58
      2908 XB Capelle a/d IJssel

T -  010 227 14 02
E -  [email protected]

      Algemene Voorwaarden
      Privacy Disclaimer

 
Dit is een website van Fly Webservices || Beheerder.