telefoon.png  010 - 227 14 02

Psychotherapie Rotterdam en Capelle a/d IJssel

 
 
 

Individuele therapie

Als je op zoek bent naar individuele therapie, heb je waarschijnlijk het gevoel dat je op dit moment vastloopt in je leven. Je kunt de negatieve cirkel niet alleen doorbreken en zoekt therapie om inzichten en handvaten te krijgen om hier uit te komen.

In mijn praktijk werk ik al jaren als therapeut vanuit de Gestaltpsychologie. Het is een actieve en ervaringsgerichte vorm van psychotherapie.
Dit houdt in, dat de focus tijdens een sessie  niet alleen ligt bij de inhoud van je problemen, maar dat ik  je regelmatig stil laat staan bij wat je ervaart tijdens het spreken over bepaalde zaken.  Naast de gesprekken bied ik , als dat bij jou past , oefeningen aan om je bewustzijn verder te ontwikkelen.

Wanneer je je bewuster gaat worden van je gedachten, gevoelens en gedrag, kun je gaan ontdekken,  dat je vaak nog reageert vanuit oude patronen. Deze patronen pasten goed bij de situatie van toen, maar werken vaak belemmerend in je huidige bestaan.
Tijdens de therapie is het kijken naar je verleden puur bedoeld om zo meer zicht op je eigen functioneren in het hier en nu te krijgen. Mijn ervaring is dat men deze inzichten vaak als zeer verhelderend ervaart.
Uiteindelijk leidt dit proces tot nieuw gedrag, gedrag dat voortkomt uit een bewuste keuze.

Hieronder benoem ik een aantal hulpvragen, waar Gestalttherapie goed bij aansluit. Uiteraard is het mogelijk dat jouw hulpvraag hier niet bij staat, aarzel dan niet om contact op te nemen.


Wanneer je het gevoel hebt dat deze werkwijze jou weer op weg kan helpen, maak dan een afspraak voor een eerste gesprek. Hierin bespreken we je hulpvraag en daar geef ik mijn visie en advies over. Daarna kun je besluiten om vervolgafspraken te maken.

 

Praktijk voor Gestalttherapie Kim Boersema

Praktijkadres Rotterdam
A - Kleiweg 206b
      3051 SL Rotterdam

Praktijkadres Capelle a/d IJssel
A - Filosofentuin 58
      2908 XB Capelle a/d IJssel

T -  010 227 14 02
E -  [email protected]

      Algemene Voorwaarden
      Privacy Disclaimer

 
Dit is een website van Rupz || Beheerder.